2017. november 26., vasárnap

Munkalehetőségekkel foglalkozunk a Lehetőségek WebKonferencián

Fotó: T.K. - elhomályosodott kép, hogy másképp láss
Nov. 26-28 Ifjúsági kezdeményezések és közösségi vállalkozási napok
Fotó: B.T. fotója a klubalapító és a születésnapi ajándékáról (klub jelmondatának adójáról)
 a Lehetőségek WebKonferencia 2017 eseményünkön
Fotó: T.K. - a Munkaügyi Központnál Budapesten

Találkozz személyesen a klubmenedzserrel az ifjúsági kezdeményezésed, illetve a közösségi vállalkozásod támogatása miatt (időpontegyeztetés: 70-343-7386, ingyenes visszahívás)!
2. Előtted a jövő lehetőségei?! projektünkről ITT infó
A Lehetőségek Webkonferencia 2017 eseményünket a munka világával és a munkalehetőségekkel folytatjuk. Igyekszünk utánajárni minél több lehetőségnek, hogy miképpen tudunk munkához jutni, támogatásokhoz, illetve hogyan lehet valakiből vállalkozó, vagy miként lehet egy ifjúsági kezdeményezésből közösségi vállalkozás. Az ifjúsági szervezetünk igyekszik saját vállalkozásokban is gondolkozni, amihez saját oldalt tart fenn a honlapon VÁLLALKOZZ menüben. 
Fotó: T.K. - MyBudapest 2018 naptár a hajléktalanok támogatásához
Az ifjúsági szervezetünk támogatja a hajléktalan fiatalokat a LÖK ösztöndíjjal
A klubalapító fotójával induló naptárat folyamatosan lehet nálunk is megrendelni, amivel az ifjúsági szervezetet is támogatod, illetve a szerencsétlenül járt, hajléktalan fiatalokat. Rendelés a klubalapítónál (70-343-7386). 
Fotó: T.K. - 3D-s időgépünk a Dunaparton
Tovább lehetőség van arra, hogy az ifjúsági szervezetünk IDŐGÉPÉT 3D-s termékként megvegyék és ezzel támogassák az ifjúsági kezdeményezéseket, közösségi vállalkozásunkat. Az időgép vásárlók negyedéves rendes tagságot is kapnak ajándékba, illetve egy órás időgazdálkodási tréninget a Világegyetemünkön.
Fotó: diák felvétele a klubalapítóról a WestEndben a regényírása közben
Továbbá támogatható a klubalapító scifiéletregénye interjúkkal, önkénteskedéssel (médiás) és iskolai közösségi szolgálattal, illetve pénzügyi támogatással a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány támogatásával.
Fotó: önkéntes felvétele a kuratóriumi tagokról
Köszönjük a civil szervezetünk nevében a támogatásodat!
   Számlaszámunk: MagNetBank: 16200010-10053786

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com