2017. július 17., hétfő

A scifiéletregényemhez bevezető

Fotó: B.T. felvétel rólam a BCE ÉTK előadásán

Plazmaadással gyűjtök pénzt a könyvemhez. 
El fog jönni az IDŐ, amikor jó helyen leszek és megfelelő lehetőséggel foglalkozom!?


Támogatásokat várunk a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány alábbi számlaszámára - közleményben: klubalapító scifiéletregény támogatása: 
MagNetBank: 16200010-10053786



Regényírás (lépésről lépésre)

Az önismeretét is fejeleszti a klubalapító scifiéletregénye

Ajándék klubalapítói scifiéletregény a rendes tagoknak

Elkészült a klubalapító scifiéletregényének terve

Múltbeli cikkek rólam

Időutazó scifi életregény egy teljes árva életéről a klubban

Időutazós scifi életregényt írunk az életemmel kapcsolatosan


Amit főztem az életemben 36 év alatt, azt most egy időutazás keretében kitálalom fogyasztható, szórakoztató irodalom formában egy scifiéletregényben. Ami egy saját magam által kitalált műfaj, ötvözve abban többféle lehetőséget, amikkel az életem során valaha is találkoztam. Gyerekkorom is szerettem volna már könyvet írni az életemről Az élet ártatlan magvai cimmel, azonban a depressziós időszakomban többször megsemmisítettem az írásaimat, mert nem akartam, hogy valami is maradjon utánam. A sors fintora, hogy most újra nekilátok, hogy az időutazás lehetőségét kihasználva kielemezzem az eddigi életemet, szemléljem a jelenemet és megtervezzem a jövőmet. Az új műfaj mellett azért döntöttem, mert a könyvírás közben lehetnek tévedések (nem szándékosak), illetve lehetnek benne olyan célok, álmok, amik a jövőmre vonatkoznak és talán illuzionista, elszállt, a valóságtól rendkívül elragadt.
A könyvem megírását jelentősen segíti, hogy vakon tudok gyorsan gépírni és a visszaemlékezéseimet segítheti az ifjúsági szervezet. Már most köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, akik ezt a könyves projektemet támogatja bármilyen módon. Remélhetőleg az első kiadás november 23-án jelenhet meg egyenlőre 23 példányszámban 46 oldalon színesben. Természetesen ez csak az indulás lesz, aztán a jövőben meg majd meglátjuk a sikerét. Azt azért szeretném elérni, hogy ezáltal az életemről készüljön egy szakmai, szórakoztató és egy eredeti műfajban - a világon egyedüliként -  létrehozott scifiéletregény. A minél hitelesebb és valós írás érdekében a könyvet online is írom, hogy abban az ismerősei is betekintést kapjanak, illetve azt kiegészítsék a saját szemléletmódjuknak megfelelően.  A könyvem megjelenését az ifjúsági szervezetünk ifjúsági kezdeményezéseként támogatja.


A scifi életregényem megírásához önkéntesek és iskolai közösségi szolgálatos diákok jelentkezését várom folyamatosan. A támogatókat az alábbiakban láthatod, amennyiben kérésed, hogy ne szerepelj itt, akkor csak kóddal tűntetjük fel a támogatásodat. 

A könyvem megírását anyagiakban támogatók köszönőlistája 
1. Téged is várunk akár egy doboz cigi, vagy egy kávé árával

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com