2018. február 3., szombat

Szakemberek nem tanácsolják a Klub megszüntetését - folytatni fogom

Fotó: T.K. - Markazi temetőben, ahol a szüleim el vannak temetve
Ne mások mondják meg, hogy mit csináljak, szeressek az életemben. Ne másoktól várjam a sikert. Azt csináljam (hobbiként, munkaként stb.), amit szeretek. Ez az életem értelme. 
Egyszemélyesként működhet tovább a Klub májustól. 

 A Klub erőt, motivációt adhat nekem a hajléktalanságból való kiúthoz.

Egy újabb trauma elkerülése érdekében, szakemberek nem javasolják az ifjúsági szervezet feladását még akkor sem, ha azt klubalapítóként a jövőben egyedül folytatnám hobbiként. Talán ez az egész furcsán hangzik, de azért meg kell érteni, hogy ez az egész milyen fontos lett az életemben. Akár szenvedélybetegségként is felfogható, aminek a kezelése meglehetősen nehézkes, hiszen az olyan lenne, mintha egy focistát akarnék lebeszélni a sportolásról, vagy egy vállalkozót a tevékenysége folytatásáról - tök mindegy, hogy sikeres, vagy sem -. 

Különleges szenvedély fűz az ifjúsági szervezethez, ez olyan, mint másnak egy háziállat, vagy valakinek a saját hobbija stb.  Amikor le akarnak beszélni a klubról, akkor rosszat akarnak nekem és feltételezhetően nem látják annak valódi értelmét az életemre. Attól, hogy másoknak ez nem fontos, nekem az. 
Fotó: hallgató felvétele rólam az egyik egyetemen
Nem kell mindenkinek velem tartania. A világ csodálatos is lehet, nézőpont kérdése, illetve a lehetőségek megismerésének és kihasználásának függvénye az idővonalunkon. 
A jelenlegi rendes tagok eldönthetik, hogy milyen módon szeretnének kapcsolódni az ifjúsági szervezethez a jövőben. Erről április végéig kell majd nyilatkozniuk nálam. Ha valaki segíteni, támogatni akar abban, hogy normális életet éljek, akkor a lehetőség az adott. Nagyon sok dologba be lehet kapcsolódni bárkinek, bármikor.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com