2018. január 3., szerda

Treshowba követhető a klubalapító hajléktalan(ságból kivezető) élete

Fotó: T.K. - tükörbenéztem
A klubalapító hobbija is segíthet a válságból való kilábalásban.
A klubalapító január 1-jén józanul fogalmazta meg a céljait 2018 évre.
Aki segíteni akarja a hajléktalan klubalapítót - hogy ne a szerencsén múljon az élete - a céljai megvalósításában, akkor csatlakozzon az ifjúsági szervezethez rendes tagként, illetve az alább alapítványi számlán keresztül támogathatja - közleményben: ifjúsági hajléktalanság elleni támogatás ( vagy a célzott támogatás kódja: 1.2018).  
 Számlaszámunk: MagNetBank: 16200010-10053786
A Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) támogatja, hogy folyamatosan közvetítsék a klubalapító, klubmenedzser hajléktalan életét, amit szakemberek is folyamatosan nyomon követnek és remélhetőleg kielemeznek, illetve segítenek, hogy ezzel más fiataloknak is példa legyen. Nagyon sokan nem mernék felvállalni ezt, azonban Kálmán fontosnak tartja, hogy élő és küzdelmekkel teli valóságshow legyen az életéből, ha már ennyire szarhelyzetbe került. Ezzel is le tesz valamit az asztalra, mert különben kevesen tudhatnák, láthatnák egy magyar teljes árva küzdelmét a hajléktalansággal. Folyamatosan lehet majd olvasni a Treshow menüben, hogy éppen hol tart Tresó Kálmán a hajléktalanságból való kilábalással.

Kampány a fiatalok hajléktalansága ellen
Fiatalon az ÖNGYILKOSSÁG ellen kampányunk
A társadalmi kirekesztődést is nagyon jól meg lehet élni ilyen helyzetben. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com