2018. január 28., vasárnap

A Családi lapból is segít az ifjúsági szervezetünk családoknak, fiataloknak


Segítsünk egymásnak!
Az ifjúsági szervezetünk a Magyar Vöröskereszt által alapított Családi lap postafiókjában található Segítsünk egymásnak!  (postafiók) lehetőségébe is bekapcsolódik, hogy családokat, fiatalokat segítsen a lehetőségeihez mérten (az önkénteseink és az iskolai közösségi szolgálatos diákok által). 

Amennyiben Te részvételt érzel mások iránt, és módodban áll tenni a rászorultakért, kérünk, hogy segíts. Ha Neked van szükséged segítségre, vagy egyedül érzed magad, nálunk ingyen feladhatod hirdetésedet. Illetve a pf@családilap.hu e-mail címen vagy a 1053 Bp. Kecskeméti u. 5. postacímen. (Kérjük, címmel vagy telefonszámmal adja fel hirdetését, kérését röviden fogalmazva írja meg!)

Egy sztori.(hirdetés)
"Két gyermekem van (a fiú 15 éves, a lány 14 éves), a jövedelmünk nagyon kevés. A férjemmel megszűnt a munkahelye, a családi pótlékból és a szociális segélyből élünk. Szeretném kérni azok segítségét, akik bármiben tudnának segíteni, tüzelőben, vagy anyagi támogatásban, de bármilyen segítséget elfogadnék. Előre is köszönöm! Kissné Balogh Julianna, tel: +36-20/448-7211." (Forrás: Családi lap LXVII. évfolyam - 2018. január szám)

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com