2017. december 1., péntek

Klubmenedzseri beszámolóm a Hősök terétől (2017.12.01)

Fotó: T.K. - evés közben jön meg az étvágy/ sikerek motiválnak
Legyél a Klub rendes tagja és támogass azzal minket! Küldd tovább az ismerőseidnek is! KÖSZI
Annak ellenére, hogy most egyáltalán nincs fizetett állásom, annak ellenére meglehetősen aktívan csinálom az ifjúsági szervezetet. Az igazat megvallva még mindig fanatikusan hiszek abban, amit csinálok és azért nagyon sokat áldozok.

Ma megjelent egyéb blogbejegyzések
Mikulásra LÖK ösztöndíjat kapnak a Klub rendes tagjai

Ne hagyd elveszni MAGAD a lehetőségek világában!
Örülnék annak, ha az ifjúsági kezdeményezésemhez, társadalmi vállalkozásomhoz egyre többen csatlakoznának, mert azzal is rendbe tudnám tenni az életemet. Az ifjúsági szervezetnek nem ellene kell hatnia az életemnek, hanem annak a legnehezebb időkben is segítenie, támogatnia kell, hiszen az lehetőségekkel, önmegvalósítással, kapcsolatokkal és pénzzel foglalkozik. A mai napomon az alábbi sikereket könyvelhetem el - a teljesség igénye nélkül -. 
Fotó: T.K. - Újabb IKSZ együttműködési megállapodás
A Lehetőségek WebKonferenciánkon kötöttük az idén!
1. Megkaptam reggel az egyik budapesti iskolától az iskolai közösségi szolgálati együttműködést. Az illetékes pedagógusnak már egyből jeleztünk egy konkrét lehetőséget, amihez diákok jelentkezését várjuk. 
Fotó: külföldiek felvétele a klubalapítóról a Hősök terén
Te is lehetsz mindennapi HŐS!
2. A Hősök tere kezdeményezést jónak tartjuk és az ifjúsági szervezetünk bekapcsolódik abba. Ehhez önkéntesek, iskolai közösségi szolgálatos diákok jelentkezését várjuk. További infó 70-343-7386 (ingyen visszahívlak).
3. Alapszabály módosításának lehetőségeivel foglalkozok ma, amennyiben valakinek van ötlete, javaslata, akkor az írjon. 
Fotó: T.K. - munkaközben
Oszd meg a véleményedet velünk!
4. Újabb javaslat érkezett a 2018 év témájára. Így  2018 a vendéglátás és a Klub éve lehet, amennyiben ezt lájkolják (ezt a posztot), illetve visszajeleznek a klub rendes tagjai december közepéig. 

folytathatom ma ...

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com