2017. november 24., péntek

Treshow valóságshowt indítok matól

Fotó: T.K. - üzleti tervezés ma a Corvinus Egyetemen
 A Treshow elérhető a honlapon található menüben.
Az ifjúsági kezdeményezésemet a Klub-Alapítvány támogatja! A Lehetőségek WebKonferencia 2017 eseményünk egyik kiemelt témája, amit folyamatosan lehet véleményezni, kommentelni.
A mai napon reggel próbáltam visszamenni a korábbi munkahelyemre (Oktogon Bisztró) és kérni a séfet, hogy folytathassam, azonban elutasító választ kaptam. Ezért nem leszek öngyilkos, viszont a mai naptól valóságshowt indítok az életemmel kapcsolatosan, hogy szakemberek, (közösségi) média (pl. CNN, BBC stb.) értesüljenek egy 37 évesen felnőtt (teljes árva) életéről, vívódásairól, nehézségeiről, segítségéről és támogatásáról (pl. család, barátok, ismerősök, civilek, állami intézmények stb.), mivel ilyenről még korábban nem hallottam. 
Fotó: T.K. - már idáig is tettem le valamit az asztalra
Az élet nem olyan egyszerű, sok nehézségen kell keresztül menni.
A valóságshow arra is jó lehetőség, hogy a - személyiségi jogokat, egyéb jogszabályokat tiszteletben tartva - meg tudjam magamat védeni a valótlan, igazságtalan támadásokkal szemben. További célom megmutatni a fiatalságnak, hogy az időutazás segítségével milyen lehetőségek vannak a világunkban. 
Fotó: T.K. - a Budapesti Értéktőzsdénél, ahol saját vállalkozást szeretnék
Az ifjúsági kezdeményezést (közösségi, társadalmi vállalkozást) szeretném vállalkozásig fejleszteni (megfelelő üzleti tervvel) és akár a Budapesti Értéktőzsdére bevezettetni startupként 2025-ig.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com