2017. november 29., szerda

Lehetőségkutatással folytatódik ma a Lehetőségek WebKonferencia 2017

Fotó: T.K. - lehetőségkutatás közben az utcán
Nyisd ki a szemedet és lásd meg a lehetőségeket, akár a Klubban! Köszi
A klubmenedzser igazán példakép abban a tekintetben, hogy ma már korán reggel a nyakábavette Budapestet és egyetemeken járt, illetve lehetőségek után kutatott. De itt természetesen nem áll meg a mai esemény, ami a lehetőségek kutatásáról szól, mert a többi klubtag (országosan) is bekapcsolódhat és több napon keresztül folytathatja, amit a klubalapító elkezdett. 
Fotó: T.K. - lehetőségek kutatása útközben egyetemi lapból
Nem kell messzire menni egy új lehetőségért!?
Nevezetesen olyan lehetőségeket kutatunk (veszünk részt rendezvényeken, eseményeken, ismerünk meg más civil szervezetet, cégeket stb.), amiket korábban nem ismertünk, de azok hasznosak lehetnek az életünkben. 
Fotó: T.K. - Soros-tervvel kapcsolatos plakát
A magyar ifjúság nem hülye, aki ezt gondolja, az a jövő nemzedékét nézi le!?
Amikor lehetőségekkel foglalkozunk, akkor az a demokráciához is köthető lehet. Már egy jó ideje láthatjuk az utcán a Soros-tervről szóló plakátokat, de ez milyen lehetőségeket jelenthet a küldőnek és a fogadónak egyaránt. Ezzel is foglalkozik a Lehetőségek Webkonferenciánk az idén. 
Fotó: T.K. - egy átmeneti szállónál, ahol rászorulók élnek
 Hogyan tudnál segíteni egy hajléktalan ismerősödnek!?
Az ifjúsági szervezetünk fontosnak tartja, hogy foglalkozzon azon fiatalokkal is, akik akár önhibájukból, akár önhibájukon kívül kerültek az utcára (közterület is), mert minden magyar és főleg a politikának felelőssége, hogy egyetlen magyar sem maradjon bajba, szarba. 
Fotó: T.K. - sulikkal való kapcsolatkeresés IKSZ lehetőség miatt
Oszd meg a sulidban az IKSZ lehetőségünket az osztályfőnököddel! Köszi
A Lehetőségek Webkonferencia 2017 eseményünkön folyamatosan keressük a kapcsolatot iskolákkal iskolai közösségi szolgálattal kapcsolatosan. Ennek eredményeként tegnap két budapesti középiskolával sikerült együttműködést kötnünk, amiről később részletesebben is beszámolunk.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com