2017. november 25., szombat

Folytatódik ma a Lehetőségek WebKonferenciánk a MomParkban

Fotó: úton egy újabb lehetőség felé
Csatlakozz az eseményünkhöz! (Kapcsolatfelvétel: 70-343-7386, ingyen visszahívunk)
A mai napon is folytatódik a Lehetőségek WebKonferencia 2017 eseményünk, aminek keretében a MOM Parkban található lehetőségekkel (pl. TEDx Budapest stb.) ismerkedünk és használjuk ki. 
Üzleti terv kidolgozásába kezd az ifjúsági szervezetünk, hogy a jövőben közösségi, társadalmi vállalkozásként tudjon működni. Ehhez jelentkezőket, segítőket, partnereket várunk folyamatosan.  
Fotó: T.K. - egy új lehetőség megismerése és megismertetése a tagokkal
A klubalapítóval ott lehet majd személyesen találkozni 10.00-tól. Itt lehetőségük lesz az önkénteseknek, iskolai közösségi szolgálatos diákoknak egyeztetni a jövőbeni feladatokról. 
Fotó: hölgy felvétele Kálmánról és Tamásról (kuratóriumi elnök) egy bevásárlóközpontban
A hétvégén tervezi kiolvasni a könyvet a klubalapító, amit utána továbbad jelképes összegért. (forrásteremtés)
Tegnap születésnapját ünnepelte a klubalapító a bátyjával és a kuratórium elnökével, akitől 22 forintos könyvet kapott Walt Disney életéről. Mint ismert, a Klub jelmondata is tőle származik. 
Fotó: T.K. - "nem éjszakai Dunaátúszás lesz a program"
A klubalapító a Morrison's 2-ben ünnepelte VIP-ként a születésnapját egyedül, azonban bízik abban, hogy jövőre ez már nem így lesz.
A délután pedig Budapest lehetőségeinek megismerésével fog történni, remélhetőleg külföldiekkel. A Nemzetközi irodánk célja, hogy folyamatosan bővítsük a nemzetközi kapcsolatainkat, azonban a hazai fiatalok támogassuk elsősorban.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com