2017. október 8., vasárnap

Öninterjúm a Tresó Ifjúsági Klub megszűntetéséről

Fotó: önkéntes felvétele a múltban
Sajnos olyan elhatározásra jutok a jövőben (születésnapomkor), amihez már határozat van (nem visszafordíthatatlan), ami jelentősen módosíthatja a jövőképemet és a lehetőségeimet. Ezzel kapcsolatosan szeretnék magammal beszélgetni, amit másokkal is megosztok az alábbiakban. 
Miért döntök a Klub megszűntetése mellett?
Mert már nem tudom tovább úgy folytatni, hogy folyamatosan csak ráfizetéseim vannak és azzal veszélyeztetem a létfenntartásomat. Illetve azért, mert nem találok olyan célközönséget, akiket érdekelne az ifjúsági szervezet tevékenysége.
Miből tartja fenn magát a Klub?
- Leginkább magam finanszírozom a saját pénzemből, mert úgy fogom fel, mint hobbit. Mások sokkal többet fizetnek ezért relatíve.
Miért nem érdekli a fiatalokat az ifjúsági szervezet?
- Ifjúságkutatóként több okra is bukkantam az évek során. Az egyik ilyen, hogy a fiataloknak nincs elég idejük, pénzük rá, illetve még nem találkoztak a szervezettel, vagy félnek csatlakozni ilyen közösségekhez. De egy másik ok lehet a személyem, hogy túl egoistának tartanak és azt hiszik, hogy ez az egész csak rólam szól.
Mindenképpen meg kell szűntetni az ifiklubot?
- Nem feltétlenül, de a jövőben csak akkor foglalkoznék vele, ha abból tudnék pénzt keresni, amihez a feltételek már adottak, viszont nincsenek rá vevők.
Valóban pszichológus kellene ahhoz, hogy a megszűnéssel járó pszichés dolgokat rendezni tudjam?
- Szerintem igen, mert olyan valamit veszítenék el az életemben, ami számomra nagyon fontos és szinte a fél életemet rááldoztam időben, pénzben, energiában egyaránt.
Mit várok az öninterjútól, hogy megrohamoznak a csatlakozásokkal?
- Nem erre számítok, de örülnék neki.

fotytathatom...

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com