2017. augusztus 19., szombat

Európai ifjúság megélése projektet indítunk augusztus 20-án

Augusztus 20 ünnepe alkalmából
A klubmendzser koordinálásával indul el augusztus 20-án (államalapításunk ünnepén) az "Európai ifjúság megélése" projekt, ifjúsági kezdeményésünk. Cél, hogy megismerjük az Európai Uniót annak lehetőségeivel és azokat kihasználjuk (pl. pályázat, utazás stb.)

Projekt felelős: klubmenedzser
Projekt támogatási közleménye: EU magyar ifjúság (röviden: EU MI)
Számlaszámunk: MagNetBank: 16200010-10053786
Projekt ideje: határozatlan
Projekt célja: megismerni az Európai Unió lehetőségeit és azokat kihasználni (ifjúsági kezdeményezésként), kiemelten a magyar kultúrát, hagyományokat és tájakat, illetve azok megőrzése a célunknak megfelelően. 
Projekt leírása: Az ifjúsági szervezet lehetőségeit kihasználva megismerni az Európai Uniót és magyarként valóban megélni az európai polgárságot olyan életszínvonalon, ahogyan az egy EU tagállamban megfelelő lehet. A program során kutatás-fejlesztés, tudásmegosztás, diákutak, élményprogramok, ifjúsági érdekképviselet és, -védelem stb. szerepelnek. A projekthez kapcsolódik az "Ismerd meg a Hazádat!" projektünk, ami már régóta működik egyfajta országismereti programként. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com