2017. július 28., péntek

Tippmixbajnok lehet a klubunk leendő menedzsere

Fotó: T.K. - egy új sport Magyarországon
A FINA 2017 magyar sikerek is sokat hozhatnak a konyhára!
Akár megússza, akár nem, de hamarosan országos tippmixbajnok lehet a leendő klubmenedzserünk, aki a mostani vízes vb alatt is bízva a magyar sikerekben igyekszik gyarapítani a BAJNOKSÁGUNK nyereményalapját és a lehetőséget az első hely megszerzésére. A versennyel kapcsolatos szabályozás a következő fordulóban változhat, hogy még többen vegyenek majd abban részt. Minél többen játszanak (18 éven felüliek) és minél többet nyernek, annál nagyobb lesz a nyereményalap, ami a legjobb három helyezett között kerül elosztásra.
Az első forduló szeptember 10-ig tart, aztán a következő feltehetően Október 1-jén indulhat és az évvégéig tarthat ki. Sok szerencsét és jó szurkolást! A sportszeretetre is szeretnénk felhívni a fiatalok figyelmét azáltal, hogy igyekeznek elérni az első milliójukat szerencsejáték segítségével is. A klubalapító online fogja követni az eseményt ITT

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com