2017. június 23., péntek

Ifjúsági szervezeti hírösszefoglalónk (2017.06.23)

Fotó: szelfi - úton a munkába
Az ifjúsági szervezet új klubmenedzsere egyre inkább kampányol a rendes tagok körében, hogy az ő pályázatát is elfogadják, mivel több klubvezető is lehet. Az ifjúsági szervezetben az alábbiak történtek ma a teljesség igénye nélkül. 
 1. A leendő klubmenedzser, Tresó Kálmán (klubalapító) találkozott a civil szervezetünk alapítójával jövőbeli tervek egyeztetése és jövőbeli támogatási lehetőség felkutatása érdekében. 
2. A klubalapító klubtalálkozót szervez ma a budapesti törzshelyünkön, miután elindította az ifjúsági szervezet Bakancslistáját (vállalkozói célkitűzéseit). Részletesen korábbi bejegyzésben. 
3. Fejlődni fog a Tresó Youtube csatornánk, amihez fejlesztések lettek ma végrehajtva, amiről hamarosan részletesen is beszámolunk. Jó hír, hogy ma a Médiánk egy digitális kamerahasználattal gazdagodott. (25 000 forint támogatással)
4. Megvan az első hivatalos résztvevője az Országos Tippmix Bajnokságunknak, amivel a civil szervezetünk és a nyereményalap is gazdagodik. 
5. A civil szervezetünk bankja is támogat bennünket. 
6. A munkahelyteremtéssel kapcsolatosan több százezer forintos tartozása keletkezett a civil szervezetünknek, amit a klubalapító fog részletekben átvállalni. 
7. A jövőben az önkénteseinknek önkéntes portfóliót fogunk kiállítani, amiről a Nemzetközi irodánk fog gondoskodni. 
8. A klubalapító 10 éven belül 20 000 0000 forintot akar összegyűjteni a vállalkozásához, amihez a megtakarítás már elindult. Ehhez valamennyi klub rendes tag is kockázati tőkebefektetőként társulhat, mint támogató.
9. Szeptemberbe óriási reklámba foghat az ifjúsági szervezet a leendő klubmenedzser segítségével. Az ezzel kapcsolatos részletek egyenlőre üzleti titoknak minősülnek. A támogatók megkeresése folyamatban van.
10. Binder Géza - Frizurakönyvet kaphat az első rendes tagnak jelentkező.

Folytathatjuk ....

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com