2017. június 17., szombat

Ifjúsági szervezeti hírösszefoglaló (2017.06.17)

Az ifjúsági szervezetben az élet kezd egyre forróbb lenni, akár csak a nyári időjárás (persze nem, mint a mai) és a fesztiválok hangulata, ahol igazán jól érzik magukat a fiatalok. Az ifjúsági szervezetünk is igyekszik ezt fokozni. A mai napon az alábbiak történtek. 
1. A leendő klubmenedzser támogatókat igyekezett meggyőzni a kampányához, aminek az eredménye hamarosan látható lehet a klub rendes tagjai számára. 
2. A jövőben étkezési kedvezményük lehet a klub rendes tagjainak a klubalapító (szakács) munkahelyén. További részletekről hamarosan beszámolunk. 
3. Sajtósként látogatott el a klubalapító  a Lurdyba megrendezett Star Network rendezvényre, ahol értékes kapcsolatokat igyekezett kialakítani és leendő partnereket szerezni. 
4. Egyre több támogatás érkezhet be az ifjúsági szervezetnek az Országos Tippmix Bajnokságon keresztül, ami fejlesztheti a közösségi vállalkozásunkat, illetve az ifjúsági kezdeményezésünket az idei évben. 
5. Forrásteremtési lehetőségeket kutat a klubalapító és talál is, amiről hamarosan részletesen be fog számolni. 
6. A jövő héten lesz intézve az MTI OS szolgáltatás, amitől az ifjúsági szervezetünk tevékenysége országos sajtónyilvánosságot kaphat. 
7. A mai klubtalálkozóra csak a klubalapító ment el, de nem hagyja annyiban, mert ifjúságkutatásba és tagtoborzásba fogott a törzshelyünkön. 
8. A klubalapító folyamatosan írja az online scifi életregényét, ami megdöbbentő, aktuális és szórakoztató lehet, nemcsak a klubtagoknak. Ezt a Tresó menüben lehet megtalálni. 
9. November 23-án a Lehetőségek WebKonferencia keretében lesz megrendezve a Csoki Guinness-rekord, amihez folyamatosan gyűjtjük az önkénteseket és a csokipapírokat, mivel pontosan 2017-re lesz szükség. A rendezvény igazi kuriózumnak és meglepetésnek fog számítani az abban részvevőknek. (sok titkot rejt)
10. Digitális kamerát használhat majd az ifjúsági szervezet a Médiában egy klubtag támogatásának köszönhetően. 

folytathatjuk...

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com