2017. május 31., szerda

Holnap lesz kuratóriumi ülés és klubtalálkozó (hírösszefoglaló)

Fotó: T.K. - IKSZ reklám fiatalok bevonására az ifjúsági szervezetbe
Töltsd el a nyári szünetedet nálunk hasznosan!
A mai nap során elég sok lehetőségről tudunk beszámolni, amikről az alábbiakban tájékozódhattok. 
1. Holnap kuratóriumi ülés és klubtalálkozó (önkéntestalálkozó, IKSZ megbeszélés stb.) lesz a budapesti törzshelyünkön (Akvárium klub) 18.00-19.00. Részvételi díj rendes tagoknak (klubkártyával) 300, érdeklődőknek 500 forint alapítványi támogatás. 
2. Sziget Fesztiválhoz keresünk fiatalokat (önkéntesek, IKSZ diákok). Jelentkezni az elérhetőségeinken lehet. 
3. Munkahelyteremtéssel foglalkozunk a kuratóriumi tagnak, ami már a következő hónaptól lehetséges. Ezzel kapcsolatos egyeztetés lesz a holnapi klubtalálkozón. 
4. Diákmunka-lehetőséget biztosítunk diákoknak a nyári szünetben. Érdeklődőket folyamatosan várunk. 
5. Utcai kampányolásba (IKSZ, önkéntesség) kezdtünk Budapesten szórólapokkal. 
6. Adománygyűjtésbe kezdtünk a Média számára digitális kamera beszerzésére, amihez 25,000 forintot szeretnénk összegyűjteni júniusban. Adományokat az alábbi számlaszámra várunk. Közleménybe feltűntetni: kamerára támogatás. Köszönjük! Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány
 Számlaszámunk: MagNetBank: 16200010-10053786
7. A Youtube csatornánkat fejlesztjük a jövőben, amihez önkéntesek jelentkezését várjuk. Bővebb infó a Tresó önkéntes Facebook csoportunkon keresztül folyamatosan lehet. 
8. IKSZ diákok bevonásával folytatódhat a klubalapító életével kapcsolatos online könyv megírása: Tresó Kálmán, egy teljes árva időutazása a lehetőségek világában scifiregény keretében. 
9. Az idén nyári tábort szervezünk majd Velencére (augusztusban hosszúhétvégére). Érdeklődni folyamatosan lehet. 
Fotó: T.K. - OTThon
10. A klubalapító igyekszik jó kapcsolatot ápolni a nevelőszüleivel és igyekszik azt a jövőben megerősíteni. Hogy miért is van erre szükség, azt majd a scifiregényből megtudhatod. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com