2016. november 2., szerda

Fenntarthatóan fejlődik a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány)

A Klub egyik legfontosabb közhasznú feladatának tekinti, hogy megelőzze a MAGYAR fiatalok utcára kerülését (hajléktalanság) és megaláztatását, kiszolgáltatottságát a mélyszegénység (vagyontalanság, baleset, kábítószerfüggőség, alkoholizmus, céltalanság, elnyomottság, iskolázatlanság, tájékozatlanság stb.) elkerülésével és a céltudatos, boldog, kreatív, pozitív gondolkodású élet előmozdítását. - Sajnos ebben a MAGYAR Társadalom még nem kellően társadalmi felelősséget vállaló, így ezen változtani kell!

A napjainkban egyre inkább megfigyelhető, hogy fenntarthatóan, kreatívan fejlődik a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány), bár a hullámvölgyek nem kerülték el a nemzetközi ifjúsági szervezetetet sem. A 17 év (időt, energiát, pénzt nem sajnálva) szorgalmasan befektetett munka és múlt talán meghozza a gyümölcsét, amikor a Klub előtt komoly célkitűzések vannak, így (a jövőkép)
1. Irodahálózat létrehozása (indulás Budapesten 2017-ben, majd 2018-ban minden megyében és 2020-ig minden EU tagállamban)
2. Munkahelyteremtés (fizetett munkavállalók a civil szervezetnél, diákmunka elindítása, önkéntesek támogatása, iskolai közösségi szolgálatos fiatalok bevonása)
3. Rendszeresen - növekedő - Lehetőségadó ösztöndíjjal támogatni (segíteni elérni az első milliót - öngondoskodás előmozdítása) a rendes tagokat alanyi jogon, még az érdeklődő tagokat egyedi kérelem alapján (kuratóriumi döntéssel) segíteni
4. Elérni, hogy a tagjaink ismerjék a lehetőségeiket és azokat ki tudják használni, miközben egy nemzetközi ifjúsági sikerközösség tagjai és azt csinálhatják, amit fontosnak tartanak az életükben vs. szeretnek, boldogan csinálnak szabadidőben, suliban, munkaközben. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com