2016. október 25., kedd

Teljes vagyonával segíti az Alapítványunk a klubalapítót

Fotó: külföldi felvétele a klubalapítóról az Erzsébet téren (Budapest)
Kérjük, oszd meg a cikket és támogasd a civil szervezetet! Köszönjük
Az elmúlt időszak felháborító történéseinek köszönhetően, a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány teljes vagyonával fogja támogatni a hajléktalanná vált, mélyszegénységig jutott klubalapítót, mert jelenleg létfenntartási gondokkal kűzd. Hol vannak az ifjúsági szervezet kapcsolatai, amikor a leginkább szükség lenne rájuk?!

Alapítványi számlaszám
MagNetBank: 16200010-10053786
(Közleményben: támogatás)

A civil szervezet ezzel azt szeretné megmutatni, hogy nem hagyhatja cserben a legfontosabb időszakban azt, akinek köszönheti a létét, a fiatalokért nyújtott kitartó szakmai munkáját, elköteleződését. Akik gúnyt űztek a civil szervezettel és a klubalapító helyzetével kapcsolatosan, azoknak üzenet, hogy sokkal nagyobb társadalmi felelősségvállalásra van szükség Magyarországon és ideje cselekedni mielőtt késő lesz. Az ifjúsági szervezet ennek érdekében mindent meg fog tenni, mint ahogyan azt a kuratórium elnöke 9 éve tette minden nehézség, gáncsoskodás ellenére.

A klubalapító NOVEMBERBEN utcára fog kerülni társadalmi összefogás nélkül! (jelenleg várólistán van hajléktalanszállóra, illeve regisztrált munkanélküli egy hónapja a londoni balesete miatt - lábtörés)

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com