2016. október 17., hétfő

Sokan keresik meg a klubalapítót a love.hu társkeresőn

Fotó: vállalkozó felvétele Kálmánról
Az ifjúsági szervezet alapítóját sokan keresik meg a love.hu társkereső portálon, ahol VIP tagsággal rendelkezik. Kálmán korábban egyáltalán nem használt ilyen lehetőségeket, azonban most rászánta magát, így legalább megismerkedhet olyanokkal, akikből akár társat (20+) találhat magának egy későbbi családalapítás céljából. Ki tudja!? Az hogy milyen társat keres magának az magánügye, abba másnak nem hagy beleszólást, mert az olyan lenne, mintha más választana neki párt.

A klubalapító arra is kíváncsi, hogy kiknek jön be, milyen megkeresései lesznek. A társkeresés közben sok emberrel ismerkedhet meg, ami nem feltétlenül jelent később elköteleződést, azonban van lehetősége megtalálni az ideális társat. Szerinte nem kell elkapkodni, mert a párkapcsolathoz időre van szükség, hiszen az meghatározhatja a jövőt. A mostani lábtörése és élethelyzete miatt nehezebb megfelelő társat találnia, de ez majd változni fog. A jó társaknak jóban rosszban kell kitartaniuk!

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com