2016. október 12., szerda

Segítség nélkül most mélyszegénységbe jutna a klubalapító

Fotó: T.K. - Hajléktalanoknak kisokos, tájékoztató, segítség (AVM)
Barátság próbája - Bajban mutatkozik meg, hogy ki jó barát, hisz jó körülmények közt van barát elég.

Talán kevesen vannak ténylegesen tisztában a mélyszegénység jelenségével és jelentésével. Azonban a klubalapító a témát igyekszik jobban megismerni annál inkább, mert segítség nélkül most Ő is belekerülne. Ennek nyilvánvaló a londoni baleset is az okat, illetve egyéb más körülmény. A család, a barátok, ismerősök és egyéb állami és civil szervezetek most a kritikus időszakban nagyon sokat segíthetnek, hogy Kálmánnak ne kelljen megtapasztalni a végleges lecsúszást, bár elég közel áll hozzá. A Klubalapítónak nemcsak a nehéz időszakot kell átvészelnie, hanem a felépülés után nem csak a lábára kell tudni majd állni, de átvitt értelemben is öngondoskodnia kell tudni újra magáról, talpra kell állnia. Ehez valamennyi ismerősét kéri, hogy november 23-ig (Kálmán 36-ik születésnapjáig) minimum 3,000 forinttal támogassák az átmeneti időszakban, amit később duplán visszafizet majd mindenkinek, aki azt a bankszámlájára való utalás, befizetés során a közleményben jelezni fogja. Kérjük, hogy ezt oszd meg az ismerőseid körében is, illetve segítő szervezetekkel. Minden segítséget előre köszön Tresó Kálmán, klubalapító, kuratórium elnök, ifjúságsegítő. Valamennyi támogatónak Fedél Nélkül újságot (dedikálva), illetve 2016 évre rendes klubtagságot fog adni Kálmán, hogy egy emlék maradjon arról, hogy milyen az amikor valaki lecsúszik a társadalomban és csak segítséggel tud visszakapaszkodni, vagy megakadályozni a további süllyedést, megaláztatást, kiszolgáltatottságot. 
OTP: 11773391-21031278
IBAN: HU52 1177 3391 2103 1278 000 000 
SWIFT: OTPVHUHB


Ebben a cikkben fogunk beszámolni a támogatókról, feltűntetve a számlaszámuk egy részével, amiről meggyőződhetnek, hogy a támogatás célbaért. 

Támogatók ( naponta folyamatosan frissíteni fogjuk november 23-ig)
1. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com