2016. október 18., kedd

Nagy veszteség lenne utcán kallódni hagyni a klubalapítót

Fotó: kollégák felvétele Kálmánról Cipruson Ayia Napán
Te is tehetsz valamit TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSKÉNT!
Olvasd el a cikket és rá fogsz jönni, hogy mit tehetnél, illetve milyen lehetőségeid vannak!
Akik még nem tudják, azoknak eláruljuk, hogy a klubalapító, Kálmán sokáig intézetben nőtt fel Egerben, mert elveszítette a szüleit. De a sors úgy hozta, hogy nevelőszülők magukhoz vették, ezzel megosztva a saját életüket, szeretetüket. Az élet most úgy hozta, hogy az ifjúsági szervezet alapítójának olyan lehetőséget kell megtapasztalnia, amivel nincs fiatalon egyedül. Sajnáltatni nem akarja magát, inkább előnyt kovácsolni mindenből. Ezért is osztja meg a tapasztalatait, véleményét, panaszait másokkal, hogy tanulni lehessen belőle, mert sokszor nem gondoljuk, hogy kerülhetünk hasonló cipőbe. Márpedig mindenkivel megeshet bármi, és akkor kiderülhet, hogy kikre lehet számítani. 
Fotó: turista felvétele a klubalapítóról Egerben a Dobótéren
Kálmán nevelőszülei gyerekkorában sok áldozatot hoztak, ami befektetés volt a jövőbe, ami most van. Amennyibe kallódni hagynák az elért eredményeket, sikereket, magát a fiatal tehetséget - amely párosult hittel, kűzdéssel, kitartással, szorgalommal, önbizalommal -, akkor az nagy veszteség volna a nevelőszüleinek, neki, barátainak, ismerőseinek és a társadalomnak is. 
Fotó: teniszedző felvétele Kálmánról gyerekkorában (Hatvanban - teniszpályán)
Kálmán még gyerekkorában akart könyvet írni Az élet ártatlan magvai címmel, ami egy teljes árva életérzését, mindennapjait jelenítette volna meg a mai magyar társadalomban. A nevelőapújától mostani születésnapjára azt kérte, hogy gyűjtse össze valamennyi gyerekkoráról készült fotóit, videóit, hogy szembesülhessen a jó gyermekkorával.
A cikk elolvasása után azzal tudsz a legtöbbet segíteni, hogy átgondolod az életedet és a közös pontokban segítitek egymást a klubalapítóval. Ez a mai társadalmi felelősségvállalás egyik lehetőséges módja a minennapjainkban. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com