2016. október 21., péntek

"Megfenyegettek", amiért rendőrségi feljelentést teszek

Fotó: T.K. - szelfi az Országos Rendőr Kapitányságnál (feljelentés miatt)
Az eset nem minősül fenyegetésnek a rendőrségnél!
E-mailban az alábbi fenyegetés érkezett, amit e-mail címmel együtt az alábbiakban közlök és egyúttal rendőrségi feljelentést teszek az Országos Rendőr Főkapitányságon. 
Fotó: T.K. - az új Fedél Nélkül újság
A Fedél Nélkül újság terjesztését nem szórakozásból folytatom engedéllyel és igazolvánnyal ezúttal már két helyszínen, így V. kerület Erzsébet tér, illetve a Parlamentnél a Kossuth téren. Feltehetően ezek után rendőri védelemmel. Köszönöm a fenyegetőzést, mert még ezzel is én járhatok jól. Remélem, hogy az érintett is fog tőlem újságot venni. Mivel most az utcára kerülök ezért annál is inkább fontosabb a biztonság. Nem fogom hagyni magamat fenyegetni!

Az e-mail tartalma: 
Nem szégyenlitek magatokat? Rászorulókat akartok behúzni? Javaslom, hogy utcára ne lép Kálmán, mert Én ott foglak figyelni mindenhol...

Üdvözlettel:
Nagy Zeusz | nagyzeusz54@gmail.com

Megjegyzés: Ezt az e-mailt a Kapcsolatfelvételi űrlappal küldték (http://tresoifjusagiklub1.blogspot.hu).

Az esetet jelentettem a ORFK Panaszirodán, ahol jegyzőkönyvet vettek fel. A későbbiekben ha ezzel kapcsolatosan további megkeresés vagy bármi történik, akkor azügyben már eljárnak és akár bűncselekmény lehet. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com