2016. október 6., csütörtök

Kudarcot vallott a klubalapító a Fedél Nélküllel, pedig fontos

Fotó: T.K. - az Erzsébet téren Fedél Nélkül terjesztése az esőben
A klubalapító második alkalommal látogatott ki az V. kerület Erzsébet térre, hogy a holnapi utazáshoz szülőhelyére, Gyöngyös összegyűjtse az útiköltséget, azonban a bátortalanságával kudarcot vallott. Cikinek, megalázónak és kiszolgáltatottnak érezte magát - ráadásul még az eső is esett -, hogy Fedél Nélkül újságot áruljon. Ez így nem fog menni, pedig szüksége van egyenlőre erre, mert ebből lehetne pénze. Így a holnapi utazás, ami a földjeinek eladása érdekében lenne, akár elmaradhat. Ehelyett bement egy közeli kávézóba és az ügyvédnek elküldte a szükséges iratokat, infókat a bírósági módosításhoz, hogy minél előbb megkaphassa a munkaügyi központ támogatását.

Kálmán szerint, ismerősökkel könnyebb lenne foglalkozni az újsággal, mert legalább lelket öntenének bele, amikor sikertelennek, bátortalannak érzi magát az értékesítésnél. Ha más nem, akkor biztosan poénosabb lenne nem egyedül csinálni. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com