2016. október 3., hétfő

Időstől kapta Kálmán az első támogatást a Fedél Nélküllel

Fotó: Idős néni felvétele Kálmánról az Egyetemnél Budapesten
A Coffee Company (Kálvin tér) jelenthetjük a jóhírt, hogy a klubalapító a Budapesti Corvinus Egyetemnél kapta meg az első támogatást a Fedél Nélkül újsággal kapcsolatosan (300 Ft). Az idős hölgy sokat beszélgetett Kálmánnal és sok sikert kívánt a felépüléshez és a tervei megvalósításában Magyarországon.

A klubalapítónak érvényes igazolványa van az V. kerület Erzsébet téren a Fedél Nélkül újság terjesztésére (szabálysértés elkövetése nélkül), így megláthatja, hogy az ottani magyarok mennyire szolidárisak és segítőkészek. A tegnapi nap Kálmán meglátogatta a helyszínt, de bátortalan lett az indulásnál, mert megalázónak és kiszolgáltatottnak érezte magát, illetve még az eső is eleredt. Bízik abban, hogy lesz akkora lelkierelye és életösztöne, hogy merjen segítséget, támogatást kérni, miközben ismerkedhet, az élethelyzetét megoszthatja a fiatalokkal, érdeklődőkkel.

 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com