2016. október 16., vasárnap

Csorónak és lúzernek nevezte a bátyja a klubalapítót

Fotó: lány felvétele a csoró, lúzer, csövező klubalapítóról az V.ker Erzsébet téren
Sértődés ne essék, megbántódni ne tessék! A klubalapító bátyja keményen beszólt Kálmánnak, hogy amiket csinál, meg amit mostanra elért, az lúzerség, és neki már nem itt kellene tartania. A klubalapító bármennyire is megbántódott miatta, részben igazat adott és csendben igyekezett tűrni a kritikát. Természetesen Kálmán nem fogja feladni és be fogja bizonyítani, hogy az idő Őt fogja igazolni és ha eléggé hisz az álmában és tesz érte, akkor el fogja érni, amin már most is 17 éve dolgozik, illetve költi rá a pénzét.

Mindezek ellenére a klubalapító bátyja az egyik legjobb barátja és segítője, akinek többek között köszönheti az álmának megvalósítási lehetőségét a civil szervezeten keresztül, mivel annak egyébként alapítója. 
Fotó: szülő felvétele a klubalapítóról a BioHair 5 éves születésnapi buliján (tortázik)
Kálmán abban is bízik, hogy a BioHair Hajvágószalon francishe üzletben tud majd részesedést szerezni, amire már korábban is vágyott. Ehhez nyilván üzlettársakra - akiket folyamatosan keres - lenne szükség!

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com