2016. október 18., kedd

Az utcára kerülhet a klubalapító - köszönet a Fedéladónak

Fotó: T.K. - villamos a Széll Kálmán téren
Tegnap értesült az egyik legjobb barátjától a klubalapító, hogy hamarosan el kellene hagyni a mostani szállását, ahol ideiglenesen meg tudja húzni (szállás, ellátás, támogatás, tanácsok, szeretetadás, segítségnyújtás stb.) magát Kálmán. Az indok családi okok, amit meg lehet érteni és ezúton is köszöni a klubalapító a segítséget az ideiglenes Fedéladónak. Kálmánnnak a gipszét heteken belül levehetik a gipszét és utánna gyógytornára kell majd járnia. Egyenlőre még nem tudja, hogy hol fog Budapesten lakni, mivel önálló albérletre nem futja és fenntartani is csak a Fedél Nélkül újságból tudja magát. A munkaügyi támogatás megigénylésének ügye folyamatban van, de addig el is kell jutni, ami kb. november közepére várható, viszont támogatás, munkabér csak decemberre várható. Szóval nem lehet azt mondani, hogy Kálmán nem tesz meg mindent addig is, amíg gyógyul a balesetet szenvedett lába. 

Amennyiben Kálmán nem talál megfelelő szálláslehetőséget, akkor hajléktalanszállóba (pl. Kocsis Átmeneti Szállás), vagy könnyen az utcán találhatja magát Budapesten, mivel vidéki lehetőségben max. 1-2 hetet gondolkodik. A kialakult helyzet miatt, a klubalapító az ismerősei és családja segítségével is igyekszik elfogadni. November 5-én (jelentkezett) a klubalapító BME angol írásbeli nyelvvizsgát akar tenni, amit a a kialakult szituáció nehezíthet. Az élet nem egyszerű, de mindig volt valahogyan!

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com