2016. október 8., szombat

A klubalapító bírálja a politikai pártok ifjúsági politikáját

Fotó: T.K. - Batthyány Lajos szobor - az első magyar felelős miniszterelnök
A Londonban balesetet szenvedett - világjáró szakács - klubalapító, kuratórium elnöke (öngyilkossági kísérletet elkövető - egyik hídról leugrott a London Eye közelében) bírálja a magyar politikai pártok ifjúságpolitikáját és sok mindennel nem ért egyet. A fiatalok szociális biztonságát meg egyenesen aggasztónak tartja és nagyon el van miatta keseredve, amihez csak a saját példáját hozza fel. Remélhetőleg a jövőben a politikai hozzáállás változni fog a fiatalok, a jövő reménységei irányában, bár abban az ifjúsági szervezetnek is többet kell letennie az asztalra civil szervezetként. A Klub nem folytat politikai tevékenységet, azoknak nem nyújt támogatást. A véleményét a tagság formálja és nyilvánítja ki a képviselet útján. 
Fotó: szelfi - felelősen gondolkodó állampolgár Magyarországon (háttérben a Parlament)
Amíg magyar öngyilkosságot akar elkövetni elégedetlensége, kilátástalansága, élethelyzete miatt, addig a politika nem tett meg mindent azokért, akiket képvisel. - Gondolja Tresó Kálmán, klubalapító. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com