2016. október 6., csütörtök

2016.1 határozat a Tresó Ifjúsági Klub Alapszabályról

Fotó: T.K. - ifjúsági motiváció
A Tresó Ifjúsági Klub alapítója, Tresó Kálmán ezúton tájékoztatja a leendő klubtagokat, hogy 2016.1 határozatával elfogadta az ideiglenes Alapszabályt, amit később a rendes klubtagok demokratikus módon módosíthatnak majd a klubalapító beleegyezésével. A most elfogadott szabályzat a hagyományokat megőrízve a korábbi Alapszabály egy módosítás az aktuális viszonyokhoz. A határozat a kihirdetéstől hatályos, így a honlapon való megjelenéstől. Az Alapszabály hatálybalépésével megnyílik a lehetőség a rendes tagsághoz, illetve számos kedvezmény igénybevételéhez. 

Jelen határozat része a klubalapító által 2016 évre megállapított 3,000 forint rendes tagsági díj, amit a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány számára kell támogatásként (közleményben feltüntetni) megfizetni. Az Alapítvány kuratóriumi tagjainak a rendes tagsági díjat november végéig kell megfizetni, azonban tagság előnyeit már élvezhetik. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com