2016. szeptember 22., csütörtök

Adománygyűjtésbe kezd a klubalapító a klub fejlesztéséhez

Fotó: önkéntes felvétel Kálmán virtuális sisakban
Ha nem találsz jobbat, akkor csináld meg magad! szlogennel is indulhatna a klubalapító azon jövőbeli terve, hogy létrehozza a kreatív ifjúsági irodáját (startup projekt) és munkahelyeket, ahol együtt dolgozhat olyan fiatalokkal, akiket érdekelnek a világraszóló lehetőségeik és azokat szívesen megosztják másokkal, illetve segítenek azok kihasználásában. Cél, hogy önfenntartó szervezet alakuljon ki, ami alternatívát mutathat az ifjúságnak velük együtt - életkortól függetlenül - önkéntesek bevonásával. Mivel számtalan jó kezdeményezés van, de egyik sem felel meg sok elvárásnak, így szükséges belevágni ebbe a lehetőségbe. A támogatásokat a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány számlájára 

Számlaszámunk: MagNetBank: 16200010-10053786

várjuk, ami a honlapon is elérhető. Köszönjük, hogy segítel nekünk!

A nemzetközi iroda jelenleg csak online működik és a kuratóriumban senki nem kap fizetést a munkájáért. Az Alapítvány támogatásokból, adó 1%-ból tartja fenn magát. Az ifjúsági klubban jelenleg nincs tagsági díj. A szolgáltatásaink ingyenesen igénybevehetők nemcsak fiataloknak az ország egész területéről - a lehetőségektől függően. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com