2016. szeptember 23., péntek

A hajléktalan Kálmán nem meri kérni családja segítségét

Fotó: önkéntes felvétele Kálmánról - ötletgyűjtés közben
A klubalapító nagyon sajnálja, hogy a hajléktalanságig jutott és ezzel nemcsak magának, de befogaó családjának is komoly kellemetlenséget okozva. Így igazán nehezére esik segítséget kérni és azt elfogdani, bár az életmentő lehet. Az idei évben az anyáknapján még teljesen más helyzet volt, akkor még a jövőbeni tervek is sokkal jobbak voltak, az újabb öngyilkossági kísérletnek semmi nyoma nem volt. 
Fotó: T.K. szülői ház Hatvanban - anyáknapi látogatáskor 2016-ban
A fogadott bátytól már kapott felajánlott segítségre lehetőséget, amit egyenlőre nem tart a legjobbnak. Mivel abban érdekelt, hogy a tél előtt minél előbb rendeződjön a helyzete, azért olyan befogadókat, segítséget vár, ami valóban kisegítheti a bajból. A hazaköltözés esetén az otthoni lehetőségeket kutatjuk fel és azokat próbálja majd kihasználni. Az ifjúsági szervezet azon van az önkénteseivel, hogy Kálmán példájából mások is okuljanak és hasznos, értékes segítséget kapjanak. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com