2016. szeptember 21., szerda

Kálmán menekült, vagy gazdasági bevándorló Londonban?!

Annyi szó esik mostanság a menekültekről és a gazdasági bevondorlókról, hogy a klubalapító már maga is elgondolkodott azon, hogy csak egyszerűen magyarként EU polgárként vs. menekültként vs. gazdasági bevándorlóként van-e kinn Angliában. A kérdésre vannak akik egyből tudhatják a választ, amíg mások esetében ez korántsem olyan egyszerű. Az tény, hogy a hajós életet feladva Kálmán Angliában tervezte egy időre kikötni, illetve a jobb kereseti, tanulási lehetőséget kereste, mert úgy találta, hogy otthon nem tudná ezt megteremteni.
Röviden a klubalapító személyében egy magyar EU állampolgárt látni, aki menekülve a szerényebb lehetőségek elől, gazdasági bevándorlóként létezik Londonban - a baleset miatt használva, annak szociális állátórendszerét. Nos ezzel egyet is lehet érteni, meg nem is. Illetve fel lehet tenni a kérdést hamleti módon is, hogy lenni, vagy nem lenni. Az biztos, hogy a klubalapító, most egyszere érezheti minden szerepben magát. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com