2016. szeptember 27., kedd

Azért nem halt meg a klubalapító Londonban, mert az idő

Fotó: T.K. - moziban is láthatnánk a londoni Temzébe hídugró klubalapító történetét
Azért nem halt meg a klubalapító Londonban, mert még nem volt ott az ideje. Rossz időben, rossz helyen!
Egyesek véleménye szerint a klubalapító londoni öngyilkossági kísérlete (hídugrás a Temzébe lábtörés és munkavesztéssel) azért nem lett befejezett, mert még nincs itt az idő, hogy meghalljon. Mások szerint a szerencsének, illetve a bénaságának volt köszönhet. Sőt van, aki a berúgott állapota miatt (5 sört ivott előtte) menekült meg. De a hívók szerint az Isten szereti és igazán védelmezi a (teljes) árvákat, így őt is. Ezek után bárki bármit gondolhat és keresheti az életbenmaradás okát. Egy biztos, hogy még életben van és most egy darabig Magyarországon marad, hogy itthon segítséggel megerősödjön, kilábaljon a töröttláb balesetéből, mivel addig rendes munkát nem tud vállalni. A múlton nem lehet változtatni, a jelen most van, a jövő meg majd tervezés után megvalósulhat.

A klubalapítót a baleset nem tántorította el az élettől, most inkább azon töri a fejét, hogy az alapítványa segítsével fiatalokat segítsen az önálló lábraállásban, illetve folyamatosan beszámoljon (Treshow élménybeszámoló) a felépüléséről, amik sok érdekességet vs. tanácsot mutathatnak az ifjúságnak. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com