2016. szeptember 28., szerda

A médiához fordul elkeseredésében a klubalapító (S.O.S)

Fotó: pincér felvétel a klubalapítóról
Az október 2-i népszavazást meg is kell élni magyarként Magyarországon!
A klubalapító élebeli helyzetével kapcsolatos elkeseredését mindaddig nem adja fel, amig bírja  - mivel nem szeretne meghallni, de komoly nehézségei vannak. Ezzel kapcsolatosan igyekszik a médiával (pl. Petőfi rádió, BBC, MTI, országos média, közösségi média stb.) felvenni a kapcsolatot és elmesélni a történetét, illetve a nyilvánosság segítségét kérni mielőtt már késő lenne. A klubalapító lábtöréssel (munkavesztéssel, munkanélküli ellátás nélkül stb.) megúszta a londoni öngyilkossági kísérletet, de a balesetből való felgyógyulásig még sok idő van hátra, amit nem pazarolhat. A klubalapítónak már most is segítenek, de az nem sokáig lesz elég, közeledbe a tél, még nagyobb gondot jelenthet. A klubalapító saját blogjában igyekszik megosztani a felépülésével kapcsolatos nehézségeit, illetve a segítség lehetséges módjait.

A klubalapító állami gondozottként nőtt fel és a most kialakult helyzete is 19 éves kora óta először fordul el, addig öngondoskodó volt magáról. Most hibázott, azonban attól nem fog tudni kilábbal, pláne nem töröttlábbal, ezért mindenképpen támogatást kell kérnie.

Ha a médiától sem várhat segítséget, akkor az már egy más sztori lehet születésnapja (Nov. 23) alkalmából. A klubalapító nem azért jött haza Londonból, hogy itthon kelljen feladnia az életével a végső elkeseredésében. Kálmán semmilyen ellátásra nem számíthat, a jelenlegi vagyona max. a születésnapjáig bírja (némi kézpénz, magyar ingatlan a Mátrában 120,000 forint értékben). A felépüléséig min. 500,000 forintra lenne szüksége.
OTP: 11773391-21031278
IBAN: HU52 1177 3391 2103 1278 000 000 
SWIFT: OTPVHUHB
Amennyiben a holnapi beszélgetése sikeres lesz, akkor a Fedél Nélküli újság árusításával juthat némi pénzhez. A munkaügyi központban egyenlőre nem tudnak neki segíteni a töröttlább miatt. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com