2016. szeptember 25., vasárnap

A klubalapító időutazása a jövőbe (3 hónap múlva)

Fotó: hallgató felvétel klubtagokról Bécsben még a múltban Karácsony környékén
Akik szeretnek foglalkozni az idővel, illetve szeretnének időutazni a klubalapítóval a jövőben, akkor tartsanak vele. A múltbeli és mostani helyzetből kiindulva a jövőt fizikálisan és időben is csak terveszerűen tudunk elrugaszkodni, annak a kutatásával és tervezésével. Amikor megnéz valaki egy szervezetet, vállalkozást is, akkor láthatja, hogy nem látnak előre a jövőben mindent, de igyekeznek azt számukra minél jobban behatárolni, megtervezni és azt megvalósítani - minél több körülményt figyelembe venni. A terv és a tény között nyilván lehetnek különbségek, de azok folyamatosan korrigálhatók menetközben (alkalmazkodás a lehetőségekhez). Így most az időutazáshoz nekünk is hasonlóan kell állni, ahelyett, hogy a CERN-be mennék segítséget kérni (persze, ha tudnának - egyenlőre nem tudom, hogy állnak a témával). 

Mielőtt távozom a Royal London Hospitalból, addig is köszönetemet szeretném kifejezni ezúton is, illetve mindennek utánnaérdeklődők, hogy a jövőben mire számítsak. Most az elsődleges cél a kilábalás lesz töröttlábbal. 

A legfontosabb, amit a jövőben szeretnék látni, hogy megélem a 36-ik születésnapomat (nov 23) és közelebb kerülök ahhoz, hogy újra munkába álljak és az addig megfogalmazásra kerülő terveimet elkezdem megvalósítani. A balesettel kapcsolatos dolgaimat mindenképpen el fogom intézni és a jövőbeli terveket a barátaimmal és a családommal igyekszem majd közösen megbeszélni, hogy az összhangban legyen a kialakult élethelyzetemmel ( pl. korlátozott mozgás stb.) és a hosszú távú célkitűzésekkel. Szóval a jövőni időutazás most nem tartott túl sokáig, vagy legalábbis a részletekből nem sokat lehet egyenlőre látni. Azt viszont remélem, hogy a három hónap végével már Karácsony lesz. A gyógyulás utánra az alábbi fő lehetőségekben gondolkozom
0. Folytatni a hobbimat (ifjúsági klub)
1. Visszamenni óceánjáró hajóra
2. Visszajönni Londonba
3. Kandába menni
4. Otthon munkát találni legalább a tavaszig, illetve a gipsz tényleges elhagyásáig (kb. 6 hónap)

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com