2016. május 14., szombat

Országos kapcsolatokat építünk közösségi szolgálathoz

Fotó: önkéntes felvéte rólam - senkit nem fogunk megsérteni
Folyamatosan országos szervezetként országos kapcsolatokat építünk iskolai közösségi szolgálathoz, így megnyílik a lehetőség arra nálunk, hogy fiatalok rövidebb ideig is, több nagyszerű lehetőséget találjanak maguknak, amit mi egyben le tudunk nekik igazolni és támogatni. 
Fotó: munkatárs felvétele a kapcsolatépítésről IKSZ témában
Akik pedig jobban kedvet kapni hozzá, akkor azok a jövőben önkéntesként folytathatják nálunk, amit közösségi szolgálatban elkezdenek. Az ehhez szükséges együttműködéseket folyamatosan kötjük meg. Ne feljetsd el megemlíteni a szervezetünket és a lehetőségeinket az osztályfőnöködnek sem, hogy együttműködést tudjon kötni a sulid velünk, mint fogadó intézménnyel. 
Fotó: önkéntes felvétele római kapcsolatok fejlesztése közben
Hogy zsákbamacskát ne áruljunk és tényleg legyen, amitől megjön az étvágy, az alábbiakban mutatunk meg néhány lehetőséget, amit a segítségünkkel is élvezhetsz iskolali közösségi szolgálatban vs. önkéntesként. A teljessség igénye nélkül
1. tárlatvezetés
2. országos ijászversenyben segítkezés
3. rendezvények segítése
4. temetőgondozás
5. környezetvédelem
6. táborozásban segítkezés (kézművesmúhely)
7. hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozás (intézetben)
8. múzeum pedagógusnak segíteni
9. parkgondozás stb.
Fotó: önkéntes felvétele a kuratórium elnökről munka közben egy mozgó Planetáriumnál
Amennyiben konkrétan érdeklődsz, akkor csatlakozz az önkéntes/iskolai közösségi szolgálat csoportunkhoz, illetve gyere el egy (online) klubtalálkozónkra, amiket az eseményeink között hirdetünk meg. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com