2016. május 9., hétfő

Menő lehet az időutazás VELÜNK közösségi szolgálatban

Fotó: T.K. - időutazás akár vonattal a Nyugati pályaudvarról
Amikor valaki időutazással foglalkozik, akkor valamilyen módon az időt használja fel az utazáshoz, ami akár egy személy, csoport, közösség esetében is lehetséges. Az iskolai közösség szolgálat keretében egy fiatal úgy tud foglalkozni az időutazás lehetőségével, hogy akár a sajátja (egyfajta önéletrajz), vagy más (pl. idős ember) életét járja végig. Ebből nagyon sok érdekes dolgot lehet észrevenni, illetve következtetéseket levonni a jövővel kapcsolatosan. Egy fiatal ettől jobban megismerheti önmagát, a környezetét és jobban el kezdheti tervezni a jövőjét (pl. célkitűzések által). Amennyiben ez érdekel jobban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és csináljunk közösen időutazásokat. Érdeklődni lehet tresokalman@gmail.com, 70-343-7386.

Az időutazás további előnyei
1. Jobban megismerhetjük a történelmünket, az emberek mindennapi életét, életvitelét
2. Felfedezhetjük a lehetőségeket a környezetünkben (amikkel már mások találkoztak, de mi még nem)
3. Fejlődhet az időgazdálkodásunk, jobban megtanulhatjuk beosztani az időnket
4. Jobban megismerhetjük önmagunkat, mert kicsit elgondolkozunk a múltunkon, amitől akár fel lehet dolgozni korábbi életeseményeket
5. Jobban megtanulhatjuk menedzserelni önmagunkat, fejleszthetjük a kreatívitásunkat
6. Újabb barátságokra, ismeretségekre tehetünk szert
7. Időben megismerhetjük a technológiai fejlődést, a jövőbe kalandozhatunk (ami még nem elérhető mindenkinek, de már vannak, akik használják)
8. Kimozdulhatunk a megszokott mindennapokból, nyitottabbakká válhatunk stb.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com