2016. május 11., szerda

Az ifjúsági szervezetünk hírösszefoglalója a mai napról

Fotó: T.K. - Dumaszínház Budapesten
A civil szervezetünkben mindig próbálkozunk valami újítással, nincs ez másképp a mai nap sem, hiszen a mai hírösszefoglalóban célkitűzési is szerepel. Ezáltal jobban észre lehet venni a sikerességünket is. A másik dolog, hogy a hírösszefoglalónk folyamatosan frissíthetjük a lehetőségeinknek megfelelően. 

Célkitűzések a mai napra
1. Ifjúságkutatás IKSZ témában - újabb videók felkutatása (12)
2. Az együttműködéseink áttekintése
3. Csokipapírok gyűjtése a Guinness-rekordhoz (3)
4. Tehetséges fiatalok felkutatása (1)

Beszámoló
Fotó: T.K. - csokipapír és ami mögötte van
1. A Világegyetemünk foglalkozik a csokoládéval, így a Csoki Guinness-rekord mellett tudományos, ismeretterjesztő tevékenységünk lesz. A csokipapírokat folyamtosan gyűjtjük, hogy ezzel is népszerúsítsük a tevékenységünket. Időutazással fedezzük fel a történetét, amihez iskolai közösségi szolgálatban is részt lehet venni.

2. Képzési és pályázati lehetőségeknek néztünk utánna, de egyenlőre a jelentkezést még nem adtuk be, azonban érdeklődünk.

3. Sajtóigazolvány tervezését kezdjük meg, hogy a médiastáb tagjaink hivatalosan is részt vehessenek  rendezvényeken. Jelenleg a Médiánk igazolja a sajtósainkat, illetve foglalkozik az akkreditációval.

4. Részt vettünk a Bocuse d'Or európai döntőjén, aminek az élménybeszámolóját holnap olvashatjátok el a blogban. Nagyon érdekesen sikerült a program, hiszen a klubvezető mint szakács és sajtós vett részt a rendezvényen (betegségéből kilábalófélben).

5. Szerencsével gyarapodik a civil szervezet kasszája, mivel a klubalapító valamennyi szerencsejátékból származó bevételének a felét (levonva a költségeket) felajánlotta támogatásként május 1-től visszavonásig. A mai napon sportfogadáson kísért minket Fortuna.

6. Tehetséges fiatal zenekart fedeztünk fel a Hatás alatt néven (Facebookon is), ami Szerencsen kezdtel el karrierjét. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com