2016. május 5., csütörtök

Alapítványi beszámoló a mai napról

Fotó: T.K. - plakátunk az iskolákba, hogy elérjenek a fiatalok minket
Sokszor nem is gondolnám, hogy milyen szerencsére van szükség arra, hogy valami összejöjjön, amit egyébként eszünkbe sem jönne. A mai nap az ifjúsági szervezet az alábbiakat érte el. A klubalapítóra büszke lehet bármelyik kerület, mert foglalkozik a fiatalok lehetőségeivel, amiért nem hogy ő keres pénzt, de nagyon sokat áldoz rá. Az ifjúság igazi parnere lehet az ifjúsági szervezetünk, mert olyan dolgokkal is foglalkozhatnak közösségi szolgálat keretében, ahol a jövőjükbe fektethetik az 50 órájukat a diákok, vagy annak egy részét. 
Fotó: diák felvétele rólam a Mekiben
1. Kapcsolatfelvétel diákokkal (Győrből) közösségi szolgálathoz, illetve más középiskolás diákokkal, akik eljuttatják az információs anyagunkat az illetkés pedagógushoz, osztályfőnökhöz, akik később felvehetik velünk a kapcsolatot. 
Fotó: T.K. - MTA SZTAKI
2. Kapcsolatfelvétel az MTA SZTAKI-val (Automatizálási Kutató Intézet). Konkrét megállapodást nem kötöttünk, de a jövőben akár lehetséges, de ahhoz mindenképpen a vezetőségre lesz szükség. 
Fotó: hallgató felvétele rólam kutatás közben
3. Lehetőségkutatás az ELTE Társadalomtudományi Karán, amihez a helyi lapot használtam, amiből a helyi hallgatói önkormányzat költségvetését és lehetőségeit is megismerhettem.
Fotó: pincér felvétele a kuratórium tagjairól a Pilvaxnál
4. Statisztikát készítettünk az ifjúsági szervezet mai állásáról. Így tagok száma: 105, az önkéntesek száma: 28 fő.
Fotó: T.K. - Lengyel Kultúrház és kiállítás
5. Meglátogattuk és kapcsolatot építettünk a Lengyel Kultúrházban Budapesten. A találkozó során a helyi kiállítást is megnéztük.
Fotó: rajongó felvétele a koncertről
6. Tehetséges zenei együtteseket kutattunk fel. Így a tatabányai Smith Pál és a borzt. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com