2016. április 3., vasárnap

Minden fiatalt támogatni fogok, aki megkeres

Fotó: egy hallgató felvétele rólam egy egyetemen
Az egyik elhatározásom, hogy minden fiatalt, aki megkeres, azt a lehetőségeimhez képest támogatni fogom akár az ifjúsági szervezet segítségével. Amikor egy fiatal elhatározza magát, hogy a tettek mezejére lép, mert szeretne valamit kezdeni az életével, akkor azt nem szabad visszautasítani, inkább bátorítani, segíteni kell (határokat betartva). Segíteni én is úgy tudok, hogy már idáig is és a későbbiekben - szükség esetén segítséget kérek. A célom pedig feketén fehéren elérhetőek, mert azok megegyeznek az ifjúsági szervezet céljaival. 
3.1.0 A Tresó Ifjúsági Klub segítése.
3.1.1 Elősegítse, hogy a fiatalok megismerjék és minél jobban kihasználják azokat a lehetőségeket, amelyek segítenek tehetségük kibontakoztatásában, az életpálya megválasztásában, ismereteik bővítésében.
3.1.2 Megismertesse és beépítse a fiatalok mindennapjaiba az élethosszig tartó tanulás eszméjét.
3.1.3 Mozgósítsa, ösztönözze a fiatalokat a demokratikus társadalmi részvételre.
3.1.4 Megteremtse azokat a lehetőségeket, amelyek elősegítik, hogy a fiatalok minél szélesebb köre megélhesse az „európai ifjúsághoz” való tartozást.
3.1.5 Megismertesse a fiatalokkal a magyar és más nemzetek kultúráját, hagyományait, tájait, és elősegítse azok megőrzését.
3.1.6 Segítséget nyújtson ahhoz, hogy a fiatalkor minél könnyebb, és zökkenőmentesebb legyen.
3.1.7 Elősegítse a fiatalok baráti, nemzetközi, szakmai kapcsolati hálózatépítését.
3.1.8 Erősítse a fiatalokban, hogy fontosnak érezzék magukat.

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com