2016. április 7., csütörtök

"Maradj éhes, maradj bolond!' - Steve Jobs

Fotó: pincérnő felvétele rólam egy (virtuális) éhes bolondról
Nagyon izgalmasan alakul a mai napom, mert vezetés-szervezést tanultam a Parlament túlsó partján. Bevezetőként beszélgettem Steve Jobssal, aki érdekes gondolatok osztott meg velem a könyvben, amiből sokmindent megértettem a jövőmre vonatkozóan. Így maradjak éhes, maradjak bolond. Ezt lehet, hogy megfogadom főleg az IDŐUTAZÁSSAL kapcsolatosan, amire egyre komolyabb odafigyelek és üzletet építek rá. Ha ez érdekel, akkor csatlakozz az IDŐUTAZÁS Facebook csoporthoz, illetve egyeztess időpontot (70-343-7386), hogy beszélhessek neked róla, hogy egy fantasztikus (jövőremutató) lehetőséget ismertessek meg veled titoktartási nyilatkozat mellett. A lehetőséggel kapcsolatosan adományokat, támogatásokat (adó 1%-ot is) vár a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány. (Hálásan köszönjük!)

Olyan fiatalok jelentkezését várom, akik szeretik a scifit és hisznek az álmaikban és az időutazás lehetőségében. Csináljunk egy nagy üzletet együtt!!!!

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com