2016. március 26., szombat

Hála és köszönet a szüleimnek a lehetőségért, amit adtak

a videó Húsvétra küldöm a CSALÁDOMnak
Ezúton is szeretném megköszönni és hálámat kifejezni a (nevelő) szüleimnek - a továbbiakban szüleim -, hogy lehetőséget adtak számomra, hogy nekem megfelelő életet élhessek, kiteljesíthessem magamat és az önmegvalósítás (Maslow-piramis csúcsa) útját járjam tudatosan. Az ember a nehézségekben ismerszik meg, amiben már többször kellett bízonyítanom és sikerült. De a neheze még hátra van. Így a további támogatásukra, bátorításukra lehet szükségem. Az ő ifjúsági jövőbefektetésük akkor térül meg, ha én valóba sikeres tudok lenni. De nem szabad elfelejteni a már elért eredményeket, kudarcokat sem (, mert azokból is lehet tanulni, következtetéseket levonni, továbbfejlődni).
van aki ezt tudja és van, aki ezt meg is énekelte
Talán kevesen gondolnák, de az életemben nagy segítőim Cserháti Zsuzsa, Máté Péter és sokan mások, akik megosztottak velem értékes gondolatokat, érzéseket a virtuáls valóságon (neten) keresztül. 

Impresszum

Az oldalt a Tresó Ifjúsági Klub(ért Alapítvány) kezeli. Az ott található adatokat csak előzetese hozzájárulással lehet felhasználni meghatározott céllal.

Kapcsolattartó

Tresó Kálmán
Mobil: 70-343-7386
E-mail: tresokalman@gmail.com